Anime Srbija Vesti® je oficijalni besplatni veb-portal sajta Anime Srbija koji se usko fokusira na novosti, informacije, i sva dešavanja iz sveta animea. Anime Srbija Vesti® je nastao 17. otkobra, 2018. i u svrhu dostavljanja i iznošenja informacija, u vidu "spoila", vezanih za anime epizode i filmove koji će se tek emitovati i prikazivati. Naš tim sačinjen je od vernih volontera i anime fanova koji pažljivo, i iz mnogobrojnih oficijalnih izvora, izdvajaju i svim posetiocima dostavljaju najsvežije i najkvalitetnije informacije iz sveta animea.

Anime Srbija Vesti® je stvorena zarad cilja oplemenjivanja anime kulture širom našeg područja, ne bi li se na takav način privukli i mnogobrojni oni koji se još uvek nisu opredelili da se upuste u animee. Tu smo kako bi svima pružili ono što do sada niko nije. Tu smo da domaći veb-portal za anime vesti učinimo jednim od najpoznatnijih putem promovisanja, naglašavanja i potenciranja svega onog usko povezanog sa samim animeima.

Anime Srbija Vesti® je sajt i projekat koji ima za cilj popularizaciju animea u regionu kroz prezentovanje udarnih anime novosti. Anime Srbija Vesti® je deo Anime Srbija® sajta koji može da se pohvali uspešnim spajanjem mnogih anime fanova širom sveta. Odlikuje se vrlo dobrom voljom za sticanjem i otvorenim sklapanjem partnerstva sa mnogim domaćim anime sajtovima.Naš portal iskodiran je jedinstvenim "user-friendly" kodom koji svima pruža užitak pri čitanju bilo kog posta, članka ili stranice na kojima se nalaze sveže dostupne informacije iz sveta animea. Unikatni način pisanja, i korišćenje uprošćenih termina, omogućava svim uzrastima da sve novosti čitaju bez problema da razumeju iste. Tekstovi su pisani tako da sadrže estetsku lepotu koja bi i one najmrzovoljnije čitaoce navelo na upuštanje u živopisne tekstove. Portal je prilagođen svim uređajima i dostupan je svakog trenutka bilo kome i bilo kada!Bogati sadržaj našeg sajta za svakoga će posedovati po nešto. "Spoiler" postovi, postovi koji sadrže najavu nadolazežeg anime serijala/filma, postovi koji sadrže novosti sajta, tematski i postovi fokusirani na svet mange, sve navedeno je samo deo celokupne naše online riznice koja ima za cilj neprestano obogaćivanje novim informacijama.