Šta to možemo očekivati u večerašnjoj epizodi Tokyo Ghoul:re (Sezona 2)?


Upozorenje: Celokupan dole naveden tekst sadrži "SPOIL". Imajte na umu da sve dole napisano nagoveštava i direktno govori o tome šta će se potencijalno događati u budućim događanjima određenih anime serijala (filmova).
Naziv Epizode: Susreti i Oklevanja
Broj Epizode: 05
Izlazak Epizoda: 06. novembar, 2018.

Samo nekoliko sati nas deli do pojave najnovije epizode ovog anime serijala. Naravno, svi već vrlo dobro znate gde najnovije prevedene epizode ovog anime serijala možete da pogledate?! Tako je, nigde drugde do prvo na sajtu Anime Srbija! Međutim, za one koji gore od želje da saznaju šta će se dogoditi u večerašnjoj epizodi, hajde direktno da vam obelodanimo radnju! Molimo da sve one koji ne vole spoilere, i koji ne vole da im se radnja unapred otkriva, da smesta prestanu sa daljim čitanjem ovog posta!

Ukoliko do sada već niste u to upućeni, najnovije epizode anime serijala Tokyo Ghoul:re (Sezona 2) na Anime Srbija izlaze svakog utorka oko 23:00h! Uživajte u pravom kvalitetnom domaćem prevodu!
Tokyo Ghoul:re (Sezona 2) Epizoda 05 – Susreti i Oklevanja (Spoil)


Prošle nedelje bili smo svedoci žestoke epizode koja je ujedno bila početak prvog "arka" serijala. Napad unutar sedišta Aogiri okončan je eleminacijom Aogiri Stabla. Međutim, bilo je i preživelih. Pripadnici višeg nivoa Stabla su premda svi bili izmasakrirani.

U međuvremenu, Arima strada, prenoseći sve što je do tog trenutka znao o Vašu, Kaneki Kenu. Njegova direktna želja ovim potezom je da Kanekia načini sledećim Jednookim Kraljem. Kaneki ovo prihvata i proglašava sebe ubicom Arima Kišoa.


Opis: Slika uslikana iz "preview" scene za Epizodu br. 05. koja će sajt Anime Srbija biti dostupna večeras!
Izvor: Ručno napravljen "screenshot" iz same anime epizode!Sada zapadamo u vrlo zanimljivu fazu animea, i večerašnja epizoda će nam pružiti prvi pogled na novu organizaciju koju je Ken Kaneki sam stvorio. Ime joj je GOAT. Ista će posedovati isti cilj koji je Kaneki oduvek posedova, a taj cilj glasi ujedinjavanje i ostvarivanje ravnopravnosti između ljudi i zloduha.

Naravno, to je lakše reći nego učiniti, ali Kaneki će morati pronaći način kako bi sve kazano sproveo u delo. Pored toga, videćemo i Furuta koji će se sada promovisati za šefa CCG-a. Više mu niko ne može stati na put, i cilj mu je da smrvi i eleminiše svako postojanje GOAT-a. Iako je Furuta zapravo anime karakter koji poprima velike simpatije, može se slobodno reći da je njegova ličnost daleko bolje opisana i odrađena u okviru Tokyo Ghoul mange.

Nije za veliko iznenađenje reći da se može očekivati preskok mnogobrojnih radnji opisanih u mangi, ali to je i svedosadašnja praksa prikazana u dosadašnjim epizodama ovog anime serijala. Međutim, da li će kvalitet ovog animea ponovo i dodatno opasti, ili će on stagnirati, pa čak i povećati se... ostaje da i sami saznamo!
Datumi Izlazaka Epizoda (Tokyo Ghoul:re - Sezona 2)


Broj Epizode Naziv Epizode Izlazak Epizode
Epizoda 05 Susreti i Oklevanja 06. novembar, 2018.
Epizoda 06 Nepoznato 13. novembar, 2018.
Epizoda 07 Nepoznato 20. novembar, 2018.

* - Sve navedene datume uzimajte sa rezervom. Iako su datumi priloženi od strane oficijalnih izvora, Japan zadržava pravo da u svakom trenutku izvrši promene kada je reč o tačnom datumu izlaska naredne epizode određenog anime serijala! Ukoliko do takvih promena dođe, trudićemo se da vas obavestimo!


PISANO S LJUBAVLJU! ♡\( ̄▽ ̄)/♡

Pisao: AnimeSrbijaTIM
Anime Srbija Vesti © 2018
Anime Srbija © 2013 - 2018