Seven Deadly Sins (Sezona 3) - Pojaviće se ili ipak ne?


Seven Deadly Sins se smatra jednim od najuspešnijih anime serijala direktno zbog same mange koja je stekla veliku popularnost. Zahvaljujući njoj, Japan je uspešno emitovao do sada dve sezone ovog anime serijala, i usled činjenice da ovaj anime vrvi od popularnosti, sasvim se razumno zbog čega fanovi neprestano čeznu za njegovim nastavkom.

Direktno u prilog tome govori činjenica da je i publika sa naših prostora izuzetno zainteresovana za ovaj naslov. Sajt Anime Srbija je u proteklim mesecima merio neverovatne brojke kada su u pitanju posete i broj pregleda za pomenuti anime serijal. Međutim, to po strani... Da li će doći do pojave (Sezone 3) Seven Deadly Sins ili ne? Ukoliko da, kada je možemo očekivati? U ovom postu, trudićemo se da odgovorimo na sva priložena pitanja!
Informacija: Sve dole priložene informacije uzimajte sa rezervom. Većinski deo teksta su nezvanične informacjie zasnovane na višestrukim činjenicama. Međutim, preostaje nam da vidimo koliko će priložene nezvanične informacije biti zaista tačne
Poslednja epizoda anime serijala Seven Deadly Sins (Sezona 2) se privela kraju 30. juna ove godine, dok se sam anime završio na poglavlju 143. Fanovi sada čeznu da saznaju da li je (Sezona 3) zapravo i oficijalno potvrđena od strane A-1 Pictures. Nažalost, to se još uvek nije dogodilo, ali verujemo da, u skorijoj budućnosti, definitivno hoće.

Studio A-1 Pictures je trenutno okupiran popularnim animeom pod imenom "Sword Art Online: Alicization" za koji se očekuje da će imati 24 epizode. Povrh toga, isti je zauzet i sa finalnom sezonom animea Fairy Tail koji se već uveliko emituje. Ovo govori u prilog tome da ovaj stupid zasigurno već ima pune ruke posla, i da je pitanje da li će se još dodatno obavezivati pre završetka jednog od dva pomenuta animea.Opis: FanArt koji prikazuje domnaciju Meliodasom nad Eskanorom.
Izvor: Alphacoders! (slika preuzeta sa priloženog sajta)
Datum Izlaska Seven Deadly Sins (Sezona 3)


A-1 Pictures će najverovatnije javnosti objaviti zvaničnu informaciju koja će direktno imati veze sa istinom o budućnosti ovog anime serijala. Pošto se očekuje da će se "Sword Arto Online: Alicization" završiti do kraja naredne godine, upravo je tada moguća pojava "Sezone 3" ovog sjajnog animea, uz preduslov da pomenuti studio za sobom ne povuče još pokoji novi anime.

Seven Deadly Sins (Sezona 3) se, prema ugrubom zaključku i činjenicama, može očekivati drugom polocinom 2019. god. Međutim, naše predviđanje je da će se to ipak dogoditi 2020. god.!


Kada je reč o mangi, očekuje se njen završetak, osim ako se mangaka Nakaba Suzuki ne predomisli. Naravno, kao i uvek, Anime Srbija Vesti će vas prva obavestiti o udarnim informacijama, bilo koje vrste, vezanih za ovaj anime serijal!PISANO S LJUBAVLJU! ♡\( ̄▽ ̄)/♡

Pisao: AnimeSrbijaTIM
Anime Srbija Vesti © 2018
Anime Srbija © 2013 - 2018