Overlord (Sezona 4) - Do kada je možemo očekivati?


Overlord (Sezona 3) se nedavno privela kraju gde smo videli kako je Ainz dominirao svetom svojim super moćima. Do samog kraja finalne epizode, svedočili smo sprovođenju plana da osvoji celi svet. Njegovi podređeni su sada odrabani kako bi ispunili Anizev san.

Sajt Anime Srbija poseduje gotovo dve sezone ovog anime serijala. Ista će se truditi da priloženi anime kompletira u što kraćem roku.

Kako je Sezona 3 iza nas, tokom naredne, očekuje se da će Ainz planirati da postane Kralj Čarobnjaka. Međutim, da li ćemo tome u budućnosti svedočiti, ostaje da se vidi, ali fanovi zasigurno sa nestrpljenjem čekaju zvaničnu najavu Sezone 4. Ono što trenutno znamo je da će se četvrta sezona prilagoditi 10. Volumenu, ali koliko će sadržaja zapravo obuhvatiti istim, ostaje nam da vidimo.Opis: Nasumični grafički umetnički rad priloženog anime naslova. (Overlord)
Izvor: Google Images Pretraga
Do kada najdalje očekivati Sezonu 4?


Informacija: Sve dole priložene informacije uzimajte sa rezervom. Većinski deo teksta su nezvanične informacjie zasnovane na višestrukim činjenicama. Međutim, preostaje nam da vidimo koliko će priložene nezvanične informacije biti zaista tačne
Sezona 4 će se adaptirati novelama Volumena 10, 11 & 12 i sasvim je sigurno da će produkciji biti potrebno podosta vremena da uspešno realizuje novu sezonu. Gotovo smo sigurni da Sezonu 4 ne možemo očekivati pre 2020. godine. Na većini foruma, vrši se debata u prilog tome da će se nova sezona pojaviti ili krajem 2020. ili početkom 2021. godine.

Prateći dosadašnji rad produkcije & njihove "Light Novel" Mange adaptacije, sasvim je očigledno da Overlord (Sezonu 4) možemo očekivati čak i prvom polovinom 2021. godine. Usled toga što je ovo trenutno samo naše predviđanje saznovano na mnogobrojnim izvorima, preostaje nam da sačekamo i zvaničnu potvrdu. Sve u svemu, budite evereni da nove sezone pre 2021. godine neće biti! Sve što nam preostaje je da strpljivo čekamo!PISANO S LJUBAVLJU! ♡\( ̄▽ ̄)/♡

Pisao: AnimeSrbijaTIM
Anime Srbija Vesti © 2018
Anime Srbija © 2013 - 2018