Novi Code Geass Film (Uskoro) - Trejler i Datum Izlaska


Izvor: Freakelitex .com (preuzeta i reuplodovana slika)

Dugoočekivani film za kojim su mnogobrojni fanovi čeznuli je najzad na vidiku. Nakon dugogo vremena konačno su objavljeni svi detalji vezani za datum pojave filma, osoblje koje radi na njemu, i još neke bitnije informacije koji uključuje i sam trejler. Naravno, govorimo o filmu pod imenom "Code Geass: Lelouch of the Resurrection" koji će biti "nikad do sada viđen" film u kom ćemo svedočiti gomili dešavanja koje nikada do sada nisu bile objavljivane.

Code Geass je anime serijal realizovan daleke 2006 godina. Poseduje dve sezone, i svoju popularnost je stekao nedugo nakon svoje pojave.

Dva od tri filma su već uveliko dostupna (možete ih probaći na sajtu animesrbija .com) i objavljena su u rasponu oktobra 2017 do maja 2018. Treći film, koji se pojavljuje kroz samo nekoliko meseci, je tema ovog posta! Treći film bi trebalo da nastavi da otkriva radnju i dešavanja nakon prethodna dva filma, koja su u potpunosti različiza od onih kod originalne TV serije.Trejler Filma (Detalji)


Naravno, odmah nakon što oficijalni izvori potvrde pojavu novog anime filma, svim fanovima se redovno dostavi i kratak "trejler" kako bi zagolicao maštu svima onima koji su veliki ljubitelji ovog anime serijala. Usled toga, ispod prilažemo "Oficijalni Trejler" postavljen na YouTube stranici (BANDAI NAMCO Arts Channel).

Izvor (Source): BANDAI NAMCO Arts Channel (Youtube Fair Use)

U priloženom trejleru saznajemo da će se novi Code Geass film početi prikazivati 09. februara, 2019. godine, u Japanu. Poput dobro sklopljenog anime trejlera, na snimku nije otkriveno puno detalja - već samo naznake na strava, i vrlo moguću, novu priču koja je direktni nastavak na sve predašnja zbivanja iz prošli Code Geass filmova.

Takođe možemo videti i popularna lica poput C.C (Glas dao: Yukana) i Suzaku (Glas dao: Takahiro Sakurai). U međuostalom, pojavljuju se i novi karakteri i jednim delom su vizuelno prikazani u samom trileru. Imena novih karaktera će biti Shario, Shesutaaru i Bituru (engleski prevodi mena). (Pažnja: Priložena oficijalna imena novih karaktera ovog filma još uvek nisu zvanično potvrđena.)

Opis: Key Visual za "Code Geass: Lelouch of the Resurrection".
Izvor: Code Geass Wiki! (screenshotovana slika)


Najnoviji film se objavljuje u ime desetogodišnjice Code Geass: Lelouch of the Rebellion, kao i njenog nastavka pod imenom Code Geass: Lelouch of the Rebellion R2. Po izvorima, najnoviji film će objedini, vež prikazanih, 50 epizoda serije, ali na takav način gde će se dodati dosta nove radnje nikada do sada viđene.Kada očekivati pojavu filma na Anime Srbija?


Svi naši verni posetioci sajta zasigurno postavljaju sebi ovo pitanje. Usled toga, rešili smo da sa vama odmah podelimo planove sajta Anime Srbija vezano za priloženi film!

Naravno, kao i uvek, Anime Srbija TIM je uvek težio da svojim posetiocima obezbedi što više popularnih anime serijala i filmove. U ovom slučaju, radi se o Code Geass: Lelouch of the Rebellion koji će sa stopostotnom sigurnošću biti prevođen od strane A-S! Međutim, morate imati na umu da film prvo izlazi u bioskopima, pa tek onda na tzv. Blu-Ray*! Pošto film bude dostupan javno, TIM Anime Srbija će istog trenutka priloženi film prevesti na domaći jezik! Dakle, priloženi film će biti postavljen na A-S nedugo po njegovoj pojavi!

* - Blu-Ray ili ti Blu-ray Disk je digitalni optički disl koji za svrhu ima skladištenje podataka.


PISANO S LJUBAVLJU! ♡\( ̄▽ ̄)/♡

Pisao: AnimeSrbijaTIM
Anime Srbija Vesti © 2018
Anime Srbija © 2013 - 2018