My Hero Academia (Sezona 4) - Datum Izlaska, Spoileri, Novosti


Opis: Oficijalna anime "cover" slika br. 1. (My Hero Academia)
Izvor: Otakusvoice! (slika preuzeta sa priloženog sajta)

Informacija: Priložene informacije unutar ovog posta su zvanične i potvrđene! Ovo direktno znači da sve ono što pročitate unutar ovog posta je važeća stopostotna informacija! Nijedan deo ovog posta nije ugrubo donet zaključak, niti pretpostavka koja nije ozvaničena.
Popularni superherojski anime serijal "My Hero Academia" će se zvanično obogatiti pojavom nove sezone. Sezona 4 ozvaničena je pre samo nekoliko sati od strane oficijalnih Japanskih izvora. Dakle, dragi fanovi, ovo je jedna prelepa vest vezana sa pomenuti anime serijal, i znamo da će mnoge od vas obradovati, jer smo svesni činjenice koliko vas prati pomenuti naslov na sajtu Anime Srbija!
Upozorenje: Tekst ispod možete sadržati pozencijalni "SPOIL". Imajte na umu da određeni delovi teksta ispod mogu indirektno nagovestiti na potencijalna dešavanja u budućim odvijanjima radnje određenih anime serijala (filmova).
Prošlog meseca, My Hero Academia (Sezona 3) se privela kraju. Radilo se o sjajnoj sezoni, ali naravno, imala je svoje uspone i padove. Kakogod, fanovi su uživali, naročito u onim epizodama kada je bilo predstavljena "Velika Trojka" (Big Three). Oni koji su zaista pratili ovaj anime serijal, definitivno znaju o čemu je reč. Međutim, za one koji ne znaju, radi se o najjačim studentima u čitavoj školi. Mirio Togatu, Neđire Hadou, i Tamaki Amađikiu.

Kao i uvek Anime Srbija će, kada za to dođe vreme, prevoditi najnoviju sezonu ovog anime serijala! Pa šta se drugo i moglo očekivati od nas! ;)

Sve u svemu, dolazi se do prostog zaključka da je generalno, anime serijal "My Hero Academia", fanovima pružio dosta uzbudljivih dešavanja, momenata i događaja, i da je sada vreme da se krene dalje, u buduće pustolovine najnovijom sezonom!Opis: Oficijalna anime "cover" slika br. 2. (My Hero Academia)
Izvor: Otakusvoice! (slika preuzeta sa priloženog sajta)Datum izlaska My Hero Academia (Sezone 4)


Sjajna vest je ta da će se četvrta sezona ovog vrlo popularnog anime serijala upravo (većinskim) delom fokusirati upravo na "Veliku Trojka" (Big Three). Već smo svedočili kako je Ćisaki predstavljen u samom finalu "My Hero Academia" (Sezona 3), i kao što verovatno i naslućujete, upravo on će biti glavni negativac u nadolazećoj sezoni. G. Nighteje, koji je predstavljen krajem prošle sezone će takođe biti, i to u velikoj meri, uključen u borbu protiv Ćisakia.

Elem, za one koji su ovde samo zbog informacije o tome kada izlazi čuvena (Sezona 4), imamo sjajne vesti za vas. "My Hero Academia" (Sezona 4) će definitivno izaći naredne godine. Štaviše, čak je i ozvaničeno da će se pojaviti aprila meseca 2019. Dakle, uporedno sa Attack on Titan (Sezona 4)! Neće se morati čekati previše kako bi uživali u nastavku ovog anime serijala!

TIM Anime Srbija se takođe raduje pojavi najnovije sezone koja izlazi naredne godine, i najiskrenije se nada da će ispuniti izuzetno velika očekivanja svojih fanova. Premda, zašto i ne bi, kada sama manga poseduje zavidan kvalitet. Definitivno ne sumnjamo u ovaj anime naslov uzimajući u obzir to da je Studio Bones uvek odrađivao sjajan posao.PISANO S LJUBAVLJU! ♡\( ̄▽ ̄)/♡

Pisao: AnimeSrbijaTIM
Anime Srbija Vesti © 2018
Anime Srbija © 2013 - 2018