My Hero Academia Poglavlje 203 - Spoil, Novosti, Datum Izlaska [Manga]Prošle nedelje My Hero Academia [Manga] je napravila pauzu, i ove nedelje će se vratiti na podijum sa ekskluzivnih poglavljem. U proteklom poglavlju videli smo kraj borbe između tima Jaojorozu i tima Kendo. Borba je bila krajnje fascinirajuća, i oda tima su poprilično napredovala.

Nismo baš sasvim sigurni koliko fanova sa naših anime prostora prati My Hero Academia Mangu, ali oni koji to zaista rade, definitivno se mogu složiti sa nama da je prethodno poglavlje bilo zaista za uživanje, a daljnje borbe tek predstoje. Da ne zalazimo duboko u ono što se dogodilo, hajde da odmah pređemo na ono što će se događati u Poglavlju 203 Mange ovog anime serijala.
Upozorenje: Celokupan dole naveden tekst sadrži "SPOIL". Imajte na umu da sve dole napisano nagoveštava i direktno govori o tome šta će se potencijalno događati u budućem poglavlju Mange za naveden anime naslov.Opis: Prikaz jedne stranica Mange, iz Poglavlja 202, gde se vidi predstojeća borba odeljenja.
Izvor: Google Images Pretraga (+ ručna obrada)
My Hero Academia Poglavlje 203 (Spoil)


Već ovog trenutka možemo se radovati jednoj od najinteresantnijih borbi koja predstoji, a to je borba koja će se voditi između Todorokievog i Tecu Tecuvog tima. Svi znamo koliko je Tecu Tecu moćan. Ukoliko se prisetimo sportstkog festivala, svedočili smo njegovoj borbi, licem u lice, protiv Kirišime, i bili su ujednačeni. Od tada , naravno, Kirišima ja napredovao poprilično i čak se, štaviše, borio protiv moćnih neprijatelja. Međutim, nadamo se da je i sam Tecu Tecu napredovao, i da je dostigao zavidan nivo snage, baš poput Kirišime. Očukuje se odlična borba, i ona definitivno neće biti opisana kroz samo jedno poglavlje.Opis: Prikaz jedne stranica Mange, iz Poglavlja 202, gde Todorokia uči novom tehnikom.
Izvor: Google Images Pretraga (+ ručna obrada)Todoroki se možda, na početku, neće odlučiti da istog trenutka upotrebi svoj pun potencijal snage, ali kako borba bude odmicala, definitivno se može očekivati da će biti primoran da upotrebi sve ono čime ga je njegov otac učio. U prošlom poglavlju, nagovešteno je da je Endeavor Todorokia naučio moćnom tehnikom. Da li ju je Todoriki uspeo naučiti ili ne ostaje da bude pokazano, ali veruje se da će je, bez sumnje, ispravno upotrebiti. Čak i ukoliko to bude samo slabija verzija ove tehnike, ona će, najverovatnije, biti dovoljna da njemu i njegovom odeljenju osigura pobedu.

Prostim zaključkom očekivanja od Poglavlja 203 anime serijala My Hero Academia su definitivno velika, i nakon duge pauze, mislimo da će mangaka Horikoši napraviti izvanredno poglavlje. Preostalo je samo jo nekoliko dana do pojave iste.

My Hero Academia Poglavlje 203 vraća se ove nedelje u Nedeljnom Šounen Skok Izdanju 48 (Weekly Shounen Jump Issue 48). Poglavlje 203 biće oficijalno dostupno 29. otkobra, 2018. Seknirane stranice biće dostupne tri dana ranije, 26. oktobra.


PISANO S LJUBAVLJU! ♡\( ̄▽ ̄)/♡

Pisao: AnimeSrbijaTIM
Anime Srbija Vesti © 2018
Anime Srbija © 2013 - 2018