Koje Anime Serijale očekivati proleća 2019. godine?

Informacija: Sve dole priložene informacije uzimajte sa rezervom. Većinski deo teksta su nezvanične informacjie zasnovane na višestrukim činjenicama. Međutim, preostaje nam da vidimo koliko će priložene nezvanične informacije biti zaista tačne
Anime Serijal Dragon Ball Super se završio pre oko sedam meseci, i gotovo svakog dana se moglo negde naići na neki vid "neosnovane" glasine koja bi govorila o eventualnom povraktu ovog anime serijala. Po ovim izvorima, do sada bi već imali čak četiri različita moguća datuma. TIM Anime Srbija Vesti će vam, međutim, dostaviti onu približno najtačnijoj. Imajte na umu da nijedna dole priložena informacija još uvek nije zvanična!

Mnogi anime serijali su ove sezone sezone privedeni kraju. Prvi anime serijal koji se ove sezone završio bio je My Hero Academia, dok poslednji Attack on Titan (Sezona 3). Ovo je prouzrokovalo lavinu pitanja fanova koji gladno žude za bilo kakvom informacijom o tome kada bi im se mogao njihov anime serijal ponovno vratiti. U nastavku, dostavićemo listu najočekivanijih anime serijala za "Proleće, 2019."
Datumi Pojava Animea (Proleće 2019.)


Prema "YonkouProductions", proleća 2019. se očekuje pojava i nastavak 4 anime serijala. U njegovom "twitter" postu, zvanično otkriva da će se animei pod naslovima Attack On Titan, My Hero Academia, One Punch Man i Kimetsu no Yaiba, vratiti u pomenutom periodu.Upozorenje: Većinski deo teksta ispod sadrži "SPOIL". Imajte na umu da dosta toga dole napisano nagoveštava i direktno govori o tome šta će se potencijalno događati u budućim događanjima određenih anime serijala (filmova).
Attack On Titan (Sezona 4) - Datum Pojavljivanja
Attack On Titan (Sezona 3) se završila prošle nedelje, i to upravo tik po početku realizacije misije ponovne obnove Zia Marija. Drugo deo Sezone 3 (Sezona 4) se očekuje aprila naredne godine. Međutim, nikakav konkretniji datum ne može biti dat. Naravno, po dobijanju bilo kakve konkretnije informacije, budite uvereni da ćemo vas o istoj obavestiti!

My Hero Academia (Sezona 4) - Datum Pojavljivanja
Datum pojave ovog anime serijala je vrlo moguć aprila, 2019. Nova sezona će se koncentrisati na ark pod nazivom "Praksa" (Internship Arc), gde će Midorija i njegov razred otići na novu praksu nakon što dobiju svoje Privremene Herojske Licence. Glavni negativac u ovom arku je "Overhaul", kog smo videli tik pred kraj treže sezone.

One Punch Man (Sezona 2) - Datum Pojavljivanja
Druga sezona još jednog od vrlo popularnih anime serijala se takođe očekuje za april, 2019., i to uz vrlo veliku mogućnost. Očekuje se da će nova sezona obuhvatiti ark "Udruženje Čudovišta" (Monster Association Arc). U novoj sezoni se može očekivati novi zlikovac, strava borbe, i naravno, kako Kralj demonstrira svoje moći.

Kimetsu No Yaiba - Datum Pojavljivanja
Kimetsu No Yaiba će svoju prvu sezonu takođe dobiti aprila, 2019. Adaptacija animea će biti odrađena od strane Ufotable, koja je radila na animeima poput Ninja Nonsense, Futakoi Alternative, Coyote Ragtime Show, Gakuen Utopia Manabi Straight!, Tales of Symphonia, i The Garden of Sinners.PISANO S LJUBAVLJU! ♡\( ̄▽ ̄)/♡

Pisao: AnimeSrbijaTIM
Anime Srbija Vesti © 2018
Anime Srbija © 2013 - 2018