Koje Anime Gledati Oktobra 2018?Nalazimo se na polovini meseca oktobra, i tokom istog, već uveliko smo se upoznali sa dosta novih anime naslova. Naravno, među mnogim anime fanovima (uključujući i one sa naših prostora) uvek su u dilemi, "Koji to anime serijal sledeće da pogledaju?!". TIM Anime Srbija Vesti će danas pokušati da u tome svojim posetiocima pomogne davanjem 5 novih anime naslova koji bi definitivno trebali pogledati!
Informacija: Dole priložena lista je oformljena analizom "predloga za gledanje anime naslova ovog meseca" iz različitih izvora. Ovo direktno ne znači da je priloženih "5 naslova" najbolje za ovaj mesec. Ovo su samo topli predlozi za koje i lično mi smatramo da su odlični.


Opis: Oficijalna anime "cover" slika (Sora to Umi no Aida)
Izvor: QooApp! (slika preuzeta sa priloženog sajta)


Sora to Umi no Aida (5. MESTO)


Peti na listi, a prvi po redu, je anime serijal Sora to Umi no Aida. Dosta interesantni anime serijal koji se fokusira našest devojaka koje odlaze u svemir na svemirski ribolov. Razlog toga leži u tome što su ribe nestale sa planete Zemlje, i to bez traga i glasa, ne znajući se uzrok ili razlog tome. Kako bi se zadovoljile potrebe jedenja ribe, vlada Japana oformljuje tim koji će otići u svemir na "Svemirski ribolov".

Anime se usko fokusira na lov ribe u svemiru kroz dnevne doze avantura i doživljaja pri obavljanju pomenutog zadatka. Serije je realizovana 04. otkobra & Nove epizode izlazi svakog četvrtka.


MyAnimeList: klikni ovde (više detalja možete pronaći na priloženom linku)
Ocena Animea: 4.99 (Ocenilo 1,456 korisnika)Opis: Oficijalna anime "cover" slika (Uchuu Senkan Tiramisù II)
Izvor: Google Images Pretraga


Uchuu Senkan Tiramisù II (4. MESTO)


Uchuu Senkan Tiramisù II (eng. Space Battleship Tiramisu II) je druga sezona anime serijal "Uchuu Senkan Tiramisù II" koji se fokusira na dva brata koji vode rat u svemiru. Rat se zasniva na zaštiti i odrani čovečastva uz pomoć dva gigantska robota kontrolisana do strane ljudi. Serije je realizovana 02. otkobra & Nove epizode izlazi svakog utorka.


MyAnimeList: klikni ovde (više detalja možete pronaći na priloženom linku)
Ocena Animea: 6.55 (Ocenilo 431 korisnika)Opis: Oficijalna anime "cover" slika (Ken En Ken: Aoki Kagayaki)
Izvor: MangAnimeFR! (slika preuzeta sa priloženog sajta)


Ken En Ken: Aoki Kagayaki (3. MESTO)


Ken En Ken: Aoki Kagayaki (eng. Xuan Yuan Sword Luminary) je anime serijal koji će ukupno posedovati 13 epizoda koje će izlaziti svakog utorka. Anime se bazira na borbi protiv institucialne zveri & misterioznih drevnih ratnika. Tajvansko carstvo masovno proizvodi "institucialne zveri", te potom zauzima zemlju Šinšu uz pomoć moćnih oružanih snaga.

U potrazi za daljnim nacionalnim zemljama, određena osoba planira da osvoji svet. Gledanjem ovog animea, bićete svedoci intezivnih borbi između "institucialne zveri," i pobunjeničke vojske suočena sa jednim od legendarnih svetih blaga pod imenom "Eriko mač".


MyAnimeList: klikni ovde (više detalja možete pronaći na priloženom linku)
Ocena Animea: 6.11 (Ocenilo 787 korisnika)Opis: Oficijalna anime "cover" slika (Kaze ga Tsuyoku Fuiteiru)
Izvor: Quirktastic! (slika preuzeta sa priloženog sajta)


Kaze ga Tsuyoku Fuiteiru (2. MESTO)


Run with the Wind (eng. Kaze ga Tsuyoku Fuiteiru) je anime serijal o Kakeru koji je bio elitni trkač u svojoj srednjoj školi koji biva juren zbog krađe hrane u istoj. Biva spašen od strane studenta Haiđia sa Univerziteta Kansei, koji je takođe trkač, i koji ga poziva da žive zajedno u starom apartmanu "Chikuseisou". Haiđiev cilj je da prikupi ukupno 10 pripadnika tima, kako bi potom učestvovao na Hakone Ekiden Maratonu.

Anime Serijal Run with the Wind usko se fokusira na 10 trkača koji naporno treniraju kako bi pobedili na predstojećem maratonu. Anime je počeo sa emitovanjem 3. otkobra & nove epizode izlaze svake srede.


MyAnimeList: klikni ovde (više detalja možete pronaći na priloženom linku)
Ocena Animea: 7.53 (Ocenilo 3,313 korisnika)Opis: Oficijalna anime "cover" slika (Tensei shitara Slime Datta Ken)
Izvor: Mangekyou Blog! (slika preuzeta sa priloženog sajta)


Tensei shitara Slime Datta Ken (1. MESTO)


Tensei shitara Slime Datta Ken (eng. That Time I Got Reincarnated as a Slime) je anime serijal koji se koncentriše na Satou Mikamia, koji je reinkarniran kao "Mekušac", i sada se naziva "Rimuru Tempest". Tokom njegovog ponovnog rođenja, susreće se sa zmajom koji je nekoliko godina bio zapečaćen. Od tada, upušta se u avanturu u svet fantazije, služeći se svojim neverovatnim moćima. Anime je počeo sa emitovanjem 2. otkobra & nove epizode izlaze svakog utorka.


MyAnimeList: klikni ovde (više detalja možete pronaći na priloženom linku)
Ocena Animea: 8.17 (Ocenilo 15,182 korisnika)
PISANO S LJUBAVLJU! ♡\( ̄▽ ̄)/♡

Pisao: AnimeSrbijaTIM
Anime Srbija Vesti © 2018
Anime Srbija © 2013 - 2018