Fairy Tail (2018) Epizoda 03 – Datum Izlaska Epizode & Spoileri


Izvor: Ručno napravljen "screenshot" iz same anime epizode!
Upozorenje: Celokupuan dole naveden tekst sadrži "SPOIL". Imajte na umu da sve dole napisano nagoveštava i direktno govori o tome šta će se potencijalno događati u budućim događanjima određenih anime serijala (filmova).
Naziv Epizode: Avatar
Broj Epizode: 03 (Regularno: 280)
Izlazak Epizode: 21. otkobar, 2018.

Kao što to i svakog puta radimo, i ove nedelje donosimo vam mali "nagoveštaj" na dešavanja, u budućoj najnovijoj Epizodi 3, finalne sezone anime serijala Fairy Tail. Drugu sezonu ispratilo smo pre samo nekoliko trenutaka videvši borbu Šeri & Vendi protiv čarobnjaka Oroćia. Bili smo svedoci neverovatne snage i vatrene borbe Nacua koji je savladao "Plavunotu" Žaoku, i to samo jedinim jedinim udarcem.

Ovom epizodom sasvim je jasna Nacuova rešenost da ponovno okupi ceokupan klan Fairy Tail. Koliko će im ovaj put pronalaska svih saboraca biti bezbedan i bezbrižan, ostajem da vidimo. Premda, na kraju Epizode 2, saznali smo da su se sada Nacu i drugari uputili u Selo Donošeće Kiše, ne bi li pronašli svog novog saborca iz klana.

Nove epizode anime serijala Fairy Tail (2018), na sajt animesrbija.com, izlaze svake nedelje u 15:00h, prevedene na srpski jezik!

Bilo kako bilo, fokusiramo se sada na ono što će se dogoditi u trećoj epizodi ovog slavnog anime serijala. U nastavku ovog posta služićemo se višestrukim informacijama koje posedujemo, ne bi li vam dali doznanja šta to da u nedelju očekujete!Fairy Tail (2018) Epizoda 02 – Avatar


Nacuovo sledeće putovanje je do mesta zvano Selo Donošeće Kiše. Prema scenama iz "pregleda" za narednu epizodu, ponovno ćemo, nakon dužeg vremena, videti Juviu.

Saznaćemo o tome da su Juvia & Grej isplanirali da u ovom selu borave ne bi li u njemu zajedno provodili vreme i trenirali. Nažalost, tokom treninga, Juvia otkriva da se nešto vrlo neuobičajeno događa sa Gejom, pošto se nije pojavljivao u selu. Čini se kao da ga Juvia čeka već duže vreme, ali zbog čega?Opis: Slika uslikana iz "preview" scene za Epizodu br. 03. koja će sajt Anime Srbija biti vrlo ubrzo dostupna!
Izvor: Ručno napravljen "screenshot" iz same anime epizode!Po Nacuovom dolasku, koji ubrzo biva upućen u celokupnu situaciju, Juvia mu se, zajedno sa Lusi i Hapiem, pridružuje u potrazi za Grejom. Paralelno s tim, videćemo i susret Nacua sa Sabljarozubom, jer je svestan određene istine, a pri tome zabrinut za Greja. Naposletku, postaje sasvim jasno da je Grej zapravo zaposednut od strane Kulta Crne Magije.
Datumi Izlazaka Epizoda (Fairy Tail 2018)


Broj Epizode Naziv Epizode Izlazak Epizode
Epizoda 03 Avatar 21. oktobar, 2018.
Epizoda 04 Nepoznato 28. oktobar, 2018.
Epizoda 05 Nepoznato 04. novembar, 2018.

* - Sve navedene datume uzimajte sa rezervom. Iako su datumi priloženi od strane oficijalnih izvora, Japan sadržava pravo da u svakom trenutku izvrši promene kada je reč o tačnom datumu izlaska naredne epizode određenog anime serijala! Ukoliko do takvih promena dođe, trudićemo se da vas obavestimo!


PISANO S LJUBAVLJU! ♡\( ̄▽ ̄)/♡

Pisao: AnimeSrbijaTIM
Anime Srbija Vesti © 2018
Anime Srbija © 2013 - 2018