Fairy Tail (2018) Epizoda 02 – Datum Izlaska Epizode & Spoileri


Izvor: Ručno napravljen "screenshot" iz same anime epizode!
Upozorenje: Celokupuan dole naveden tekst sadrži "SPOIL". Imajte na umu da sve dole napisano nagoveštava i direktno govori o tome šta će se potencijalno događati u budućim događanjima određenih anime serijala (filmova).
Naziv Epizode: Zbog Toga Što Te Volim
Broj Epizode: 02 (Regularno: 279)
Izlazak Epizode: 14. otkobar, 2018.

Krajnje je vreme bilo da se upustimo u nastavak ovog vrlo popularnog anime serijala! Prošle nedelje smo se upoznali sa Epizodom 1, dok ćemo ove nedelje (u nedelju) svedočiti Epizodi 2 koja će nas dalje upustiti u avanturu naših junaka. U nastavku, pisaćemo o oficijalnim informacija koje se odnose na Fairy Tail (2018) Epizodu 02 (regularno ep. 279)! Kao i uvek, imajte na umu da će sav tekst ispod sadržati SPOIL!

Nove epizode anime serijala Fairy Tail (2018), na sajt animesrbija.com, izlaze svake nedelje u 15:00h, prevedene na srpski jezik!
Fairy Tail (2018) Epizoda 02 – Zbog Toga Što Te Volim


U Fairy Tail (2018) Epizodi 01, odmah smo videli sva tri glavna junaka animea, Hapia, Nacu i Lusi koji su krenuli na put svoje avanture ponovnog ujedinjenja Fairy Tail družine. Lusi je bila ona koja je potencirala na tome da se celokupan klan ponovo ujedini. Tako da, prvi korak ka tom ujedinjenju je odlazak do klana Lamia koji se nalazi u gradu Margaret. Svi međusobno su bili poprilično iznenađeni svim promenama koje su se dogodilo tokom protekle godine.

Pređimo sada konkretno na Fairy Tail (2018) Epizodu 02! Naziv epizode je "Zbog Toga Što Te Volim" i u njoj ćemo saznati na koji to način će se naš trio suprotstaviti nevolji koja je snašla grad Margaret, konkretnije klan Lamia. Definitivno je to da im ovo sada predstavlja problem koji će po svaku cenu morati da reše, jer drugog izbora ni nemaju. Ukoliko u njemu ne uspeju, propada ideja ponovnog ujedinjenja klana. Tokom epizode, može se dogoditi da ćemo videti ujedinjenje Karle i Vendi kako bi zajedničkim snagama savladale neprijatelja.

Najnovija epizoda izlazi 14. oktobra, 2018.! Ista će biti prevedena i dostupna na sajtu Anime Srbije pomenutog datuma u ravno 20:00h! Ne propustite novu epizodu, i vrlo ubrzo očekujte "SPOIL" za naredne epizode ovog anime serijala!Opis: Slika uslikana iz "preview" scene za Epizodu br. 02. koja će sajt Anime Srbija biti vrlo ubrzo dostupna!
Izvor: Ručno napravljen "screenshot" iz same anime epizode!Datumi Izlazaka Epizoda (Fairy Tail 2018)


Broj Epizode Naziv Epizode Izlazak Epizode
Epizoda 02 Nikad Ponovo 14. oktobar, 2018.
Epizoda 03 Nepoznato 21. oktobar, 2018.
Epizoda 04 Nepoznato 28. oktobar, 2018.

* - Sve navedene datume uzimajte sa rezervom. Iako su datumi priloženi od strane oficijalnih izvora, Japan zadržava pravo da u svakom trenutku izvrši promene kada je reč o tačnom datumu izlaska naredne epizode određenog anime serijala! Ukoliko do takvih promena dođe, trudićemo se da vas obavestimo!


PISANO S LJUBAVLJU! ♡\( ̄▽ ̄)/♡

Pisao: AnimeSrbijaTIM
Anime Srbija Vesti © 2018
Anime Srbija © 2013 - 2018