Dragon Ball Super (Sezona 2) - Kada možemo očekivati?

Informacija: Sve dole priložene informacije uzimajte sa rezervom. Većinski deo teksta su nezvanične informacjie zasnovane na višestrukim činjenicama. Međutim, preostaje nam da vidimo koliko će priložene nezvanične informacije biti zaista tačne
Anime Serijal Dragon Ball Super se završio pre oko sedam meseci, i gotovo svakog dana se moglo negde naići na neki vid "neosnovane" glasine koja bi govorila o eventualnom povraktu ovog anime serijala. Po ovim izvorima, do sada bi već imali čak četiri različita moguća datuma. TIM Anime Srbija Vesti će vam, međutim, dostaviti onu približno najtačnijoj. Imajte na umu da nijedna dole priložena informacija još uvek nije zvanična!

Sasvim je razumno i jasno da studio, koji pravi ovaj anime serijal, još uvek nipošto neće objaviti nikakve informacije, koje su vezane za anime serijal Dragon Ball Super! Barem ne u bližoj budućnosti. Razlog leži u tome što se trenutno sva pažnja fokusira i koncentriše na nadolazeći film.Opis: Prikaz nasumične scene na kojoj su Goku i Vegeta kako koriste svoju "Super Sajansku Plavu" moć.
Izvor: MovieWeb! (slika preuzeta sa priloženog sajta)Pa, da li onda i kada možemo očekivati Sezonu 2 ovog popularnog anime serijala? Odgovor je sasvim jasan. Bez sumnje verujemo da će se to dogoditi 2019. godine. Kraj anime serijala Dragon Ball Super nikada nije zvanično potvrđen. Japanska TV stanica (Fuji TV) je jasno obavestila sve gledaoce da se anime serijal "Dragon Ball", "za sada", završio! Međutim, to nije jedini nagoveštaj koji posedujemo. Dragon Ball Super će na ovogodišnjem Jump Festa* događaju oficijalno imati svoj izloženi reklamni panel. Ovaj događaj dogodiće se 22. decembra, 2018. godine, i po zdravoj logici, sasvim je nelogično da će promotivni baner promovisati "Dragon Ball" film koji će se već uveliko prikazati gotovo nedelju dana ranije!* - Jump Festa predstavlja godišnji zabavni i izložbeni događaj u Japanu o mangama i animeima, sponzorisan od strane Šueiša, tvorca različitih "Jump" antologija.Opis: Prikaz Jump Festa iz 2017. Slika je uslikana profesionalnim fotoaparatom.
Izvor: Tokyo OtakuMode News! (slika preuzeta sa priloženog sajta)Ovo je defitivno udarna objava i informacija, i sa sigurnošći možemo da tvrdimo da će se najnovija sezona anime serijala "Dragon Ball Super" pojaviti sledeće godine. Ukoliko nas pitate da vam preciziramo tačniji datum, to možemo ugrubo da uradimo za vas. TIM Anime Srbija Vesti prognozira povratak pomenutog anime serijala za jul, 2019. godine! Mislimo da su upola manje šanse da se to dogodi aprila, 2019. usled činjenica da bi vremenski rok proizvodnje samog animea bio isuviše kratak, a svi znamo da japanski studio neće dozvoliti pad kvaliteta ovog anime serijala.PISANO S LJUBAVLJU! ♡\( ̄▽ ̄)/♡

Pisao: AnimeSrbijaTIM
Anime Srbija Vesti © 2018
Anime Srbija © 2013 - 2018