Black Clover Epizoda 54 – Datum Izlaska Epizode & Spoileri


Izvor: Ručno napravljen "screenshot" iz same anime epizode!
Upozorenje: Celokupuan dole naveden tekst sadrži "SPOIL". Imajte na umu da sve dole napisano nagoveštava i direktno govori o tome šta će se potencijalno događati u budućim događanjima određenih anime serijala (filmova).
Naziv Epizode: Nikada Ponovo
Broj Epizode: 54
Izlazak Epizode: 16. otkobar, 2018.

Anime Black Clover se polako rasplamsava najuzbudljivijim arkom iz mange do sad pod imenom: ark Veštičija Šuma. Međutim, pre toga, recite zbogom nekim od svojih omiljenih karaktera Crnih Bikova jer ćemo u narednim epizodama biti upoznati sa novim karakterima iz Veštičije Šume, pa čak i "Kraljevstva Diamond".

Nove epizode anime serijala Black Clover, na sajt animesrbija.com, izlaze svakog utorka nakon 22:00h, prevedene na srpski jezik!Najzad se rat između Zlatne Zore (Golden Dawn) i Dimaon Kraljevstva (Diamon Kingdome) priveo kraju. Kako se i moglo očekivati u Black Clover Epizodi 53, radnja se koncentrisala na Vilijamovo lice iza maske. Saznali smo prošlost toga kako je Vilijam bio poznat kao ukleto dete, gde je Džulius svedočio istinskoj moći odnosa deteta i maske koja pokriva njegov ožiljak na licu.

Međutim, osvrnimo se na Epizodu 54 koja nam dolazi. U istoj ćemo svedočiti pojavi doktora Ovena koji će sanirati Astove ruke, dok će s druge strane, Crni Bikovi (Black Bulls) proslavljati završetak invazije Kitena. Kasnije će, međutim, Asta primiti tragične vesti vezane za njegovu povređenu ruku.Black Clover Epizoda 54 – Nikad Ponovo


Borba protiv Kitena se privodi kraju, dok će se Crni Bikovi konačno vratiti u glavni grad. Asti će biti sanirane ruke od strane doktora Oven, jednog od najboljih doktora čarobnjaka u kraljevstvu. Finral će načuti o situaciji vezanoj za Astove ruke. Nakon misije u Kitenu, Jami će objaviti da Crni Bikovi nemaju Crne Zvezde, ida će zapravo biti u stanju da sakupe još i više zvezda koji će im uzdići poziciju. Tokom proslave, svima preti uz roštilj. Asta objavljuje da je umoran i da želi da ide kući. Nakon njegovog odlaska, Finral će svima saopštiti da se Astova ruka nikada neće moći izlačiti.Opis: Slika uslikana iz "preview" scene za Epizodu br. 53. koja će sajt Anime Srbija biti vrlo ubrzo dostupna!
Izvor: Ručno napravljen "screenshot" iz same anime epizode!Datumi Izlazaka Epizoda (Black Clover)


Broj Epizode Naziv Epizode Izlazak Epizode
Epizoda 54 Nikad Ponovo 16. oktobar, 2018.
Epizoda 55 Čovek Pod Imenom Fanzell 23. oktobar, 2018.
Epizoda 56 Čovek Pod Imenom Fanzell 2 30. oktobar, 2018.
Epizoda 57 Provlačenje 06. novembar, 2018.

* - Sve navedene datume uzimajte sa rezervom. Iako su datumi priloženi od strane oficijalnih izvora, Japan sadržava pravo da u svakom trenutku izvrši promene kada je reč o tačnom datumu izlaska naredne epizode određenog anime serijala! Ukoliko do takvih promena dođe, trudićemo se da vas obavestimo!


PISANO S LJUBAVLJU! ♡\( ̄▽ ̄)/♡

Pisao: AnimeSrbijaTIM
Anime Srbija Vesti © 2018
Anime Srbija © 2013 - 2018