Attack on Titan (Sezona 4) | Kada se može očekivati?Proteklih 12 epizoda anime serija Attack on Titan (Sezona 3) uistinu nam je pružio pravi užitak gledanja vrhunskog anime serijala u kom smo bili svedoci rasplamsavanja samih dešavanja istog. Sezona 3, pomenutog anime serijala, je bila jedna od najuspešnijih ove godine, i to bez trunka sumnje. Bio je ovo jedan od onih animea od kog se, kao i uvek, očekivalo mnogo. Iako same akcije i borbe nije toliko bilo, i samoj radnji i dešavanjima smo maskimalno uživali. Epizoda 12 animea Attack on Titan (Sezona 3) završila se u nedelju (15. otkobra, 2018), i ovim je stavljena privremena tačka na dalje emitovanje istog.
Informacija: Sve dole priložene informacije uzimajte sa rezervom. Većinski deo teksta su nezvanične informacjie zasnovane na višestrukim činjenicama. Međutim, preostaje nam da vidimo koliko će priložene nezvanične informacije biti zaista tačne
Upravo tako. Epizoda 12 je poslednja epizoda "AOT" Sezone 3. Međutim, imajte na umu da ovo nije i sam kraj ovog anime serijala! "AOT" je ovog trenutka postao tzv. split-cour anime. Za one koji ne znaju "split-cour" predstavlja pauzu emitovanja određenog anime serijala u trajanju od tri meseca. Ovo direktno znači da se nastavak AOT-a neće dogoditi u vrlo skorije vreme! Štaviše, zasigurno ne pre 2019. godine, uprkos određenim glasovima da će pauza trajati samo 3 nedelje.

Attack on Titan se neće vratiti sve do 2019. godine, uprkos glasinama koja kažu da bi se isti mogao vratiti kroz svega par nedelja!


Prisetimo vas, anime serijal "Overlord" je takođe bio split-cour anime, pa i Tokyo Ghoul:re koji je takođe napravio pristojnu pauzu. Isto se sada događa i sa AOT-om koji će slediti isti put, i definitivno povratak ovog animea se neće dogoditi pre nego što prvo ne prođe nekoliko meseci.Datum Izlaska Attack on Titan (Sezona 4)


Iako se ne može stopostotno isključiti mogućnost eventualnog nastavka AOT-a pre 2019. godine, definitivno se, sa velikom sigurnošću, može prognozirati da će se nastavak dogoditi prvom polovinom 2019. godine. TIM Anime Srbije se slaže sa mišljenjem mnogih oficijalnih izvora da se nastavak neće dogoditi tokom ove godine, uprkos činjenici da će to direktno biti razočaravajuće za mnoge fanove.

Attack on Titan (Sezona 4) će zapravo biti drugi deo (Sezone 3). Verujemo da bi mnogi od vas, tokom čitanjem ovog posta, definitivno imali želju da dobiju još konrektnije informacije na ovu temu. Preciznije odgovor na pitanje "Kada tačno da očekujemo novu sezonu?"! Odgovor: Prema svim procenama, praksi japanaca, činjenicama i alternativnim izvorima, Attack on Titan (Sezona 4) se može očekivati već u januaru 2019.!


Opis: "Screenshot" nasumične scene iz "Epizode 12" Attack on Titan (Sezona 3).
Izvor: Ručno napravljen "screenshot" iz same anime epizode!Wit Studio je, po našem mišljenju, napravio vrlo pametan korak pravljenjem pauze pomenutog animea. Uobičajeno, ovaj studio uglavnom poseduje problem sa kordinacijom samog osoblja, što automatski pravi određena ograničenja. Ukoliko bi se usled toga Wit Studio odlučio da ne pravi pauzu, AOT bi se samo ispunio nepotrebnim odugovlačinjima radnje u vidu fillera, što bi znatno narušilo kvalitet istog. To bi direktno uticalo i na fanove, te bi dobio vrlo negativan efekat.

Sve u svemu, može se oformiti jedan vrlo prost zaključak, a on glasi da će pauza od 3 meseci definitivno dati Wit Studiu dovoljno vremena da AOT na scenu vrati u nikad bolje svetlu! Bilo kako bilo, na vama sada ostaje da nas redovno pratite ne bi li, naposletku, saznali koji će to biti tačan datum pojave ovog anime serijala!PISANO S LJUBAVLJU! ♡\( ̄▽ ̄)/♡

Pisao: AnimeSrbijaTIM
Anime Srbija Vesti © 2018
Anime Srbija © 2013 - 2018