Attack on Titan (Sezona 3) se možda odlaže za 2019? (+ SPOIL EPIZODE 12 & OSTALO)


Opis: Attack on Titan Sezona 3 (ART)
Izvor: Yualexius! (slika preuzeta sa priloženog sajta)

Attack on Titan (Sezona 3) se nalazi tek na polovini svog prikazivanja, i već samo nakon 11 epizoda, ovaj anime serijal znatno dominira. Uz ark Ustanak (Uprising), anime će ubrzo započeti s novom pričom, a neki od novih izveštavanja oficijalnih izvora, naredna epizoda, koja nam izlazi u (nedelju, 14. oktobar, 2018.), biće jedna od neviđenijih i nikad uzbudljivijih do sada!

Međutim, neki od fanova ovog anime serijala će možda biti i razočarani jer postoje određene informacije koje nagoveštavaju da će Attack on Titan (Sezona 3), od epizode 13, biti odložen za 2019. godinu. U nastavku ovog teksta iznosimo detaljnije vezano za ovu temu. Takođe, u drugom delu ovog posta, iznećemo i spoil epizode 12 ovog anime serijala.
Informacija: Sve dole priložene informacije uzimajte sa rezervom. Većinskim delom priloženi tekst su glasine. Međutim, ostaje nam da vidimo da li su one i zvanične!


Detalji o mogućem odlaganju AOT-a!


Pošto već znamo da će Attack on Titan (Sezona 3) imati ukupno više od 20 epizoda, sada pravi "trn u oku" predstavlja činjenica da na tabeli prikaza anime serijala, za "jesenju sezonu 2018", AOT (Sezona 3) nije na listi!

Ukoliko pratimo datume izlazaka epizoda ovog anime serijala, možemo zaključiti da su prethodne epizode izlazele redovno, osim poslednje! (Usled tajfuna Trami, AOT (Sezona 3) Epizoda 11 je bila odložena za 07. otkobar, 2018. Stoga, Epizoda 12 sada izlazi tek 14. otkobra, 2018.!) Međutim, odštampani TV vodiči ne pokazuju nikakve dodatne informacije niti listing epizoda nakon epizode broj 13!Šta bi ovo moglo da znači?  

  • Da je druga polovina epizoda Attack on Titan (Sezona 3) podeljena (tzv. split-cour). Split-cour animea predstavlja pauzu emitovanja određenog anime serijala u trajanju od tri meseca;

  • Da TV vodiči prosto samo nisu mogli dostaviti informacije za dalji izlazak epizoda usled nedovoljnog prikupljanja informacija od TV emiterskih stanica. Usled toga, nastala je, možda, bespotrebna banika.Izvor: Monstersandcritics! (slika preuzeta sa priloženog sajta)U prvom slučaju, split-cour se već jednom dogodio sa anime serijalom Food Wars! Shokugeki no Soma (Sezona 3). Ukoliko slučaj bude i sa AOT (Sezona 3), onda će njegov nastavak biti januara 2019. godine!

Elem, nijedna od gore napisanih informacija nije oficijalna. Oficijalna stranica zvaničnih informacija o emitovanju (Shingeki Tv), za AOT anime serijal, samo prikazuje dane u nedelji u kojima će Japanske TV stranice emitovati seriju. Međutim, nikakvi dodatni i konkretni datumi nisu dati za sve od epizode broj 13! Stoga, preostaje nam da i sami sačekamo još par dana kako bi i zvanično znali odgovor na ovo vrlo škakljivo pitanje!Attack on Titan (2018) Epizoda 12 (SPOIL)


Opis: Slika uslikana iz "preview" scene za Epizodu br. 12. koja će sajt A-S biti vrlo ubrzo dostupna!
Izvor: Ručno napravljen "screenshot" iz same anime epizode!
Upozorenje: Celokupuan dole naveden tekst sadrži "SPOIL". Imajte na umu da sve dole napisano nagoveštava i direktno govori o tome šta će se potencijalno događati u budućim događanjima određenih anime serijala (filmova).
Naziv Epizode: Noć Bitke Za Povraćaj Zida
Broj Epizode: 12
Izlazak Epizode: 14. otkobar, 2018.

Ukoliko ste uzbuđeni i nestrpljivi zbog pojave Attack on Titan (Sezona 3) Epizode 12, onda definitivno imate pravo na to! Epizoda 12 ovog anime serijala će biti jedna od najbolji, najubudljivijih i nikad viđenih epizoda do sada! U ovoj sezoni naićićemo još na niz neverovatnih epizoda koji će nas sve pomeriti sa naših stolica! Najavljenom Epizodom 12 može se jasno uvideti neverovatan trud Studija Wit koji je uistinu uložio velike napore u treću sezonu ovog animea!

Kako Eren i Istraživački korpus sada napuštaju neprobijene zidove, kako bi otišli do onih koji su oštećeni, obeležava se zvanično i prvi dan kada čovečanstvo čini prvi ozbiljan protiv-napad na Titane! Uz Erenovu moć, najzad su u prilici da pokriju sve rupe na zidu koje je stvorio Oklopni Titan, a potom i dalje krenu ne bi li eleminisali preostale Titane na putu.

Naravno, problemi poput Oklopnog, Kolosalnost i Titana Zveri su i dalje tu, ali, svejedno, moraće da izvojevaju pobedu ne bi li stigli do podruma Erenovog nekadašnjeg doman, te tako prikupili potrebne informacije o Titanima koji se tamo nalaze.

Sudeći po svemu gore navedenom, svim dosadašnjim "spoilerima", kao i oficijalnim izvorima, Epizoda 12 će definititno napraviti pravi spektakl!


Nemojte zaboraviti da najnoviju epizodu, prevedenu na srpski jezik, pogledate na sajtu Anime Srbija!Opis: Slika uslikana iz "preview" scene za Epizodu br. 02. koja će sajt Anime Srbija biti vrlo ubrzo dostupna!
Izvor: Ručno napravljen "screenshot" iz same anime epizode!
Datumi Izlazaka Epizoda (Attack on Titan Sezona 3)


Broj Epizode Naziv Epizode Izlazak Epizode
Epizoda 12 Noć Bitke Za Povraćaj Zida 14. oktobar, 2018.
Epizoda 13 Nepoznato Nepoznato
Epizoda 14 Nepoznato Nepoznato

* - Sve navedene datume uzimajte sa rezervom. Iako su datumi priloženi od strane oficijalnih izvora, Japan sadržava pravo da u svakom trenutku izvrši promene kada je reč o tačnom datumu izlaska naredne epizode određenog anime serijala! Ukoliko do takvih promena dođe, trudićemo se da vas obavestimo!


PISANO S LJUBAVLJU! ♡\( ̄▽ ̄)/♡

Pisao: AnimeSrbijaTIM
Anime Srbija Vesti © 2018
Anime Srbija © 2013 - 2018